islant | Proeven van Stilleven
22283
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22283,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Proeven van Stilleven

Met meer dan 60 programma-onderdelen en ruim 11.000 bezoekers stond de maand September in het teken van ‘Het volgende landschap’. Vereniging Deltametropool blikt, samen met Stichting Landschapstriënnale en chroniqueur Fred Feddes, in de publicatie ‘Het volgende Landschap’ terug op deze levendige maand vol inspiratie, discussie, lessen en ideeën. De publicatie leverde een staalkaart op van kennis en inzichten over de afzonderlijke megaopgaven, en een beginnend portfolio van mogelijke ontwerpoplossingen. In Het Volgende Landschap reflecteert een keur van betrokkenen op de bevindingen. Ook de triënnale als publieksevenement is in beeld gebracht. Het resultaat is een onmisbare gids op de onzekere weg naar het volgende landschap.

Een van de programma-onderdelen was het inspiratiediner ‘Proeven van Stilleven’ op de boerderij van Paul Munsterman, georganiseerd door Podium voor Architectuur Haarlemmermeer. Ellen Holleman maakte een verslag van het diner, waarvan een korte versie is opgenomen in de publicatie.

De volledige publicatie ‘Het volgende landschap’ is hier te lezen.

Jaar

2017

Locatie

Haarlemmermeer

Opdrachtgever

Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol

Datum

13 december 2018

Categorie

Cultuur, Kennisontwikkeling

Geen reactie mogelijk.