Jutterspleintje
22448
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22448,stockholm-core-2.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.4.1,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22395

Jutterspleintje

In het stadshart van Den Helder maakten wij een inrichtingsplan voor het Jutterspleintje. Het Jutterspleintje is mooi ingepast binnen de vernieuwde uitstraling van het stadshart. Dat betekent dat we werkten met de hoogwaardige materialen die passen bij de nieuwe standaard inrichting van de openbare ruimte. Door het plaatsen van een aantal robuuste plantenbakken konden we de bestaande leilindes handhaven en mooi inpassen in het nieuwe ontwerp. De bakken hebben een hoge, brede rand met hier en daar een houten element. Een helder en eenvoudig, maar sfeervol pleintje is het resultaat.

 

Voor en met Zeestad CV/BV werkt Islant sinds 2007 aan de stedelijke vernieuwing van Den Helder. Zeestad is de uitvoeringsorganisatie van Den Helder met gemeente en provincie als aandeelhouders. Islant werkt mee aan het waarmaken van de ambitie om de identiteit van een stoere en energieke stad naar boven te halen. We denken mee over de visie op de stad, we adviseren over routes door de stad en we werken aan verschillende herinrichtingen van openbare ruimtes in de stad.

Jaar

2015

Locatie

Den Helder

Opdrachtgever

Zeestad CV/BV

Date

6 oktober 2021

Category

Ruimte

Tags

openbare ruimte, stedebouw, stedelijke vernieuwing

No Comments

Post a Comment